Besplatna dostava za narudžbine od 680 dinara!

Berba 21.01.

Naruči mikrozeleniš svakog petka na ovoj stranici i očekuj dostavu u nedelju.

Berba 21.01.

Naruči mikrozeleniš svakog petka na ovoj stranici i očekuj dostavu u nedelju.

Obaveštenje: Sav mikrozeleniš je rasprodat. Rezerviši paket za sledeću berbu (21.01.).

Informacije

Pakovanje

Mikrozeleniš dolazi u hermetički zatvorenom i sterilnom pakovanju od 1000ml. Gramaža proizvoda varira u zavisnosti od krupnoće, odnosno od toga koliko zeleniša stane u ambalažu. Kombinuj u narudžbenici različite proizvode u skladu sa svojim načinom ishrane.
Pakovanje mikrozeleniša (mikrobiilja)

Uputstvo za naručivanje

1. Odaberi željena pakovanja koristeći padajuće menije (minimum za dostavu je 680 din.).

2. Nakon odabira paketa, pritisni dugme „dalje“ i popuni neophodna kontakt polja za dostavu.

3. Pritisni dugme „Naruči“ i kompletiraj narudžbinu.

4. Šaljemo ti putem mejla potvrdu narudžbine.

5. Donosimo ti u nedelju sveže isečen mikrozeleniš.

Dostava i plaćanje

Nakon što u petak naručiš mikrozeleniš, u nedelju ujutru obavljamo berbu i dostavljamo ti paket istog dana. Minimum za dostavu je 680 dinara. Isporuku radimo lično, na teritoriji deset beogradskih opština. Plaća se gotovinski prilikom dostave.

Raspoloživost

Svake nedelje sadimo ograničenu količinu mikrozeleniša. Taj iznos je prikazan u gramima na vrhu svake kategorije proizvoda. Kada količina raspoloživog zeleniša iznosi „0“, nije više moguće naručiti za tu nedelju. Da se ovo ne bi desilo, predlažemo da unapred rezervišeš željenu količinu.

Novi proizvodi

Radimo konstantno na uvođenju novih super zdravih i super ukusnih vrsta. S obzirom na to da mikrozeleniš ne gajimo u dekorativne svrhe, već želimo da ljudi svakodnevno konzumiraju ovu divnu hranu, aktivno tražimo vrste koje imaju najbolje zdravstvene benefite i koje možemo da ti ponudimo po pristupačnoj ceni.

Neri garancija

Svaka tvoja narudžbina dolazi sa Neri garancijom na zadovoljstvo. Ukoliko ti se naši proizvodi iz bilo kog razloga nisu dopali, smatramo da nije u redu da zadržimo tvoj novac. Javi nam se i vraćamo ti pun iznos u roku od 7 dana.

Čuvanje i rok trajanja

Mikrozeleniš čuvaj isključivo u frižideru, u ambalaži u kojoj je došao ili u sličnoj posudi koja ne propušta vazduh. Najduže ćeš sačuvati svežinu zeleniša ako paket vadiš iz frižidera samo prilikom pripreme jela. Od momenta dostave, garantujemo rok trajanja od 7 dana.

Način upotrebe

Iako naše biljke rastu u potpuno sterilnom i čistom okruženju, preporučujemo da pre konzumiranja blago opereš mikrozeleniš hladnom vodom, bez preteranog potapanja. Osim pranja, nije potrebna nikakva dodatna priprema.

Reciklaža

S obzirom na to da je mikrozeleniš delikatan, koristimo PET ambalažu kako bismo sačuvali njegovu svežinu i sprečili oštećenja prilikom transporta. Međutim, to ne znači da nam nije stalo gde će naša plastika završiti. Sačuvaj ambalažu, kako bismo je preuzeli i reciklirali prilikom sledeće isporuke.

Česta pitanja

Sakupili smo sva najčešća pitanja i odgovore na jednom mestu, kako bismo ti pomogli da pronađeš to što tražiš, brzo i lako.