Besplatna dostava za narudžbine od 580 dinara!

Berba 28.11.

Naruči mikrozeleniš svakog petka na ovoj stranici i očekuj dostavu u nedelju između 17 i 21 čas.

Berba 28.11.

Naruči mikrozeleniš svakog petka na ovoj stranici i očekuj dostavu u nedelju između 17 i 21 čas.

Obaveštenje: Sav mikrozeleniš je rasprodat. Rezerviši paket za sledeću berbu (05.12.).

Informacije

Pakovanja

Mikrozeleniš dolazi u manjem i većem pakovanju, gramaža varira u zavisnosti od vrste proizvoda. Izaberi i kombinuj pakovanja u skladu sa svojim načinom ishrane.
Manje i veće pakovanje mikrozeleniša (mikrobiilja)

Pakovanja

Mikrozeleniš dolazi u manjem i većem pakovanju, gramaža varira u zavisnosti od vrste proizvoda. Izaberi i kombinuj pakovanja u skladu sa svojim načinom ishrane.

Manje i veće pakovanje mikrozeleniša (mikrobiilja)

Uputstvo za naručivanje

1. Odaberi željena pakovanja koristeći padajuće menije (minimum za naručivanje su dva manja pakovanja).

2. Nakon odabira paketa, pritisni dugme „dalje“ i popuni neophodna kontakt polja za dostavu.

3. Pritisni dugme „Naruči“ i kompletiraj narudžbinu.

4. Šaljemo ti putem mejla potvrdu narudžbine.

5. Donosimo ti u nedelju između 17 i 21 čas sveže isečen mikrozeleniš.

Dostava i plaćanje

Nakon što u petak naručiš mikrozeleniš, u nedelju ujutru obavljamo berbu i dostavljamo ti paket istog dana, između 17 i 21 čas. Minimum za dostavu je 580 dinara. Isporuku radimo lično, na teritoriji deset beogradskih opština. Plaća se gotovinski prilikom dostave.

Raspoloživost

Svake nedelje sadimo ograničenu količinu mikrozeleniša. Taj iznos je prikazan u gramima na vrhu svake kategorije proizvoda. Kada količina raspoloživog zeleniša iznosi „0“, nije više moguće naručiti za tu nedelju. Da se ovo ne bi desilo, predlažemo da unapred rezervišeš željenu količinu.

Novi proizvodi

Radimo upravo na proširenju ponude i imaćemo u narednom periodu nove super zdrave i super ukusne vrste. S obzirom na to da ne gajimo mikrozeleniš u dekorativne svrhe, već želimo da ljudi svakodnevno konzumiraju ovu divnu hranu, aktivno tražimo vrste koje imaju najbolje zdravstvene benefite i koje možemo da ti ponudimo po pristupačnoj ceni.

Neri garancija

Svaka tvoja narudžbina dolazi sa Neri garancijom na zadovoljstvo. Ukoliko ti se naši proizvodi iz bilo kog razloga nisu dopali, smatramo da nije u redu da zadržimo tvoj novac. Javi nam se i vraćamo ti pun iznos u roku od 7 dana.

Čuvanje i rok trajanja

Mikrozeleniš čuvaj isključivo u frižideru, u ambalaži u kojoj je došao ili u sličnoj posudi koja ne propušta vazduh. Najduže ćeš sačuvati svežinu zeleniša ako paket vadiš iz frižidera samo prilikom pripreme jela. Od momenta dostave, garantujemo rok trajanja od 7 dana.

Način upotrebe

Iako naše biljke rastu u potpuno sterilnom i čistom okruženju, preporučujemo da pre konzumiranja blago opereš mikrozeleniš hladnom vodom, bez preteranog potapanja. Osim pranja, nije potrebna nikakva dodatna priprema.

Reciklaža

S obzirom na to da je mikrozeleniš delikatan, koristimo PET ambalažu kako bismo sačuvali njegovu svežinu i sprečili oštećenja prilikom transporta. Međutim, to ne znači da nam nije stalo gde će naša plastika završiti. Sačuvaj ambalažu, kako bismo je preuzeli i reciklirali prilikom sledeće isporuke.

Česta pitanja

Sakupili smo sva najčešća pitanja i odgovore na jednom mestu, kako bismo ti pomogli da pronađeš to što tražiš, brzo i lako.