Besplatna dostava za narudžbine od 200g!

Mikro
Rotkvica

Ojačaj svoj imunitet uz malo ljutine.

Mikro
Rotkvica

Ojačaj svoj imunitet uz malo ljutine.

Desna ruka tvom imunom sistemu.

Mikro Rotkvica sadrži čak 20 vitamina, a u najvećoj meri vitamin C, koji štite tvoje telo od prehlada i jačaju imuni sistem.

Listovi Mikro Rotkvice mikrobilje

Jača imuni sistem

Mikro Rotkvica je dobar izvor vitamina C, koji pomaže u podmlađivanju imunološkog sistema regenerisanjem belih krvnih zrnaca i antioksidanata. Neophodan je i za proizvodnju kolagena, esencijalnog proteina koji jača zidove krvnih sudova i smanjuje mogućnost pojave astreoskleroze i drugih srčanih bolesti.

Čisti disajne puteve

Mikro Rotkvica poseduje bioflavonoide koji, povezani sa vitaminom C, pomažu kod hroničnih oboljenja disajnih puteva i deluju kao prirodni inhalator. Pozitivno deluje na izlučivanje sluzi iz disajnih organa, zbog čega se preporučuje svima koji imaju problema sa začepljenjim nosom, čestim upalama sinusa i infekcijama disajnih puteva, astme ili bronhitisa.

Pomaže pri lečenju raka

Mikro Rotkvica je bogata vitaminom C, antocijaninima, folnom kiselinom i deluje kao detoksikator koji pomaže u lečenju različitih vrsta karcinoma kao što su rak bubrega, želuca, debelog creva i usne duplje. Prisustvo izotiocijanata menja puteve ćelija karcinoma koje uzrokuju ćelijsku smrt (apoptozu) i pomaže u sprečavanju reprodukcije ćelija karcinoma.

Pomaže kod mršavljenja

Pored visokog procenta vode i vitamina C, Mikro Rotkvica poseduje i malu količinu ugljenih hidrata, pa je zato dobra opcija za one koji žele da smršaju. Ona sadrži nizak glikemijski indeks, koji pojačava rad creva i ubrzava metabolizam. Naše telo koristi vitamin C da napravi jedinjenje zvano karnitin, koje pomaže telu da masnoće pretvori u energiju.

Jača srce i reguliše krvni pritisak

Mikro Rotkvica je odličan izvor antocijanina koji pomažu u smanjenju razvoja kardiovaskularnih bolesti i imaju antiinflamatorna i antikancerogena svojstva. Na taj način, vitamini i minerali iz Mikro Rotkvice snižavaju holesterol i regulišu krvni pritisak.

Održava zdravlje bubrega

Mikro Rotkvica pomaže u lečenju bubrežnih bolesti. Diuretička svojstva Mikro Rotkvice uklanjaju toksine iz bubrega i smanjuju nakupljanje toksina u krvi. Takođe, ona poseduje dezinfekciona svojstva koja štite od bubrežne infekcije.

Dobro za dijabetičare

Mikro Rotkvica ima nizak glikemijski indeks, što znači da ne utiče na nivo šećera u krvi. Ona reguliše apsorpciju šećera u krvotok. Uzimanjem Mikro Rotkvice dijabetičari neće doživeti padove ili skokove nivoa glukoze u krvi.

Odlično za trudnice

Nedostatak folata može se iskusiti od malih nogu u nervnom sistemu, jer ima efekte na razvoj nerođenog deteta. Zbog toga je folat presudan mineral u vreme trudnoće. Redovno konzumiranje Mikro Rotkvice pomaže u ispunjavanju potreba za folatima i smanjuje šanse za neurodegenerativne bolesti poput Parkinsonove i Alchajmerove bolesti.

Utiče na funkcije jetre

Mikro Rotkvica pomaže u regulisanju žuči, enzima, protoka i proizvodnje kiselina. Poseduje enzime kao što su diastaza, mirosinaza, esteraza i amilaza. Dnevni unos Mikro Rotkvice štiti žučnu kesu i jetru od čireva i infekcija.

Nutritivne vrednosti u 100g

48%
Vitamin C
24%
Folat
20
Minerala i vitamina

*Referentni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (2000kcal).

Vrednosti Količina Dnevni unos*
Kalorije 43 kcal 2%
Masti 2.5 g 4%
Proteini 3.8 g 8%
Ugljeni hidrati 3.6 g 1%
Mangan 0.3 mg 13%
Magnezijum 44 mg 11%
Fosfor 113 mg 11%
Bakar 0.1 mg 6%
Cink 0.6 mg 13%
Vitamin A 391 μg 8%
Vitamin B3 2.9 mg 14%
Vitamin B6 0.3 mg 14%
Vitamin C 28.9 mg 48%
Folat 95 μg 24%
48%
Vitamin C
24%
Folat
Vrednosti Količina
Kalorije 27.6
Masti
Proteini 24g
Ugljeni hidrati 4.4g
Vlakna 2.2g
Natrijum 11mg
Kalijum 298mg
Vitamin A 165.7μg
Vitamin C 9.9mg
Kalcijum 88.4mg
Gvožđe 15.9mg
Amino kiseline
Masne kiseline

*Referentni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (2000kcal).

Ukus rotkvice u malom formatu.

Mikro Rotkvica je ljutkast i konkretan zeleniš čiji je ukus potpuno nalik ukusu ploda rotkvice. Odličan je dodatak bilo kojoj salati, sendviču ili gotovom jelu. Kada želiš da u svom obroku uneseš malo ljutine, iskoristi akcenat Mikro Rotkvice.

Pakovanja Mikro Rotkvice mikrobilje

Odaberi paket po svojoj meri.

Mikro Rotkvica dolazi u standardnim pakovanjima od 100 i 200 grama. Prilikom narudžbine izaberi i kombinuj pakete u skladu sa svojim načinom ishrane. Ukoliko imaš potrebu za većim količinama, javi nam.

Besplatna nedeljna dostava

Naruči 200g ili više i donosimo ti mikrozeleniš na kućnu adresu svake nedelje.

Pronađi odgovor koji tražiš

Sakupili smo sva najčešća pitanja i odgovore na jednom mestu.

Neri garancija na zadovoljstvo

Ukoliko ti se proizvod ne dopadne, vraćamo ti pun iznos u roku od 7 dana.

Čuvaj u frižideru

Mikrozeleniš čuvaj isključivo u frižideru, u ambalaži u kojoj je došao ili u sličnoj posudi koja ne propušta vazduh. Od momenta dostave, garantujemo rok trajanja od 7 dana.

Operi pre upotrebe

Iako naše biljke rastu u potpuno organskim i kontrolisanim uslovima, preporučujemo da pre konzumiranja blago opereš mikrozeleniš hladnom vodom, bez preteranog potapanja.

Poboljšaj svoju ishranu i ojačaj imunitet.