Rezervacija

Rezerviši svoj mikrozeleniš za sledeću berbu i očekuj dostavu u nedelju.

Rezervacija

Rezerviši svoj mikrozeleniš za sledeću berbu i očekuj dostavu u nedelju.

Informacije

Pakovanje

Mikrozeleniš dolazi u hermetički zatvorenom i sterilnom pakovanju od 1000ml. Gramaža proizvoda varira u zavisnosti od krupnoće, odnosno od toga koliko zeleniša stane u ambalažu. Kombinuj u narudžbenici različite proizvode u skladu sa svojim načinom ishrane.
Pakovanje mikrozeleniša (mikrobiilja)

Uputstvo za rezervaciju

1. Odaberi željena pakovanja koristeći padajuće menije (minimum za rezervaciju je 680 din.).

2. Nakon odabira paketa, pritisni dugme „dalje“ i popuni neophodna kontakt polja za dostavu.

3. Pritisni dugme „Rezerviši“ i kompletiraj rezervaciju.

4. U petak ti šaljemo mejlom potvrdu narudžbine.

5. Donosimo ti u nedelju sveže isečen mikrozeleniš.

Dostava i plaćanje

Nakon što u petak naručiš mikrozeleniš, u nedelju ujutru obavljamo berbu i dostavljamo ti paket istog dana. Minimum za dostavu je 680 dinara. Isporuku radimo lično, na teritoriji deset beogradskih opština. Plaća se gotovinski prilikom dostave.

Neri garancija

Svaka tvoja narudžbina dolazi sa Neri garancijom na zadovoljstvo. Ukoliko ti se naši proizvodi iz bilo kog razloga nisu dopali, smatramo da nije u redu da zadržimo tvoj novac. Javi nam se i vraćamo ti pun iznos u roku od 7 dana.

Način upotrebe

Iako naše biljke rastu u potpuno sterilnom i čistom okruženju, preporučujemo da pre konzumiranja blago opereš mikrozeleniš hladnom vodom, bez preteranog potapanja. Osim pranja, nije potrebna nikakva dodatna priprema.

Čuvanje i rok trajanja

Mikrozeleniš čuvaj isključivo u frižideru, u ambalaži u kojoj je došao ili u sličnoj posudi koja ne propušta vazduh. Najduže ćeš sačuvati svežinu zeleniša ako paket vadiš iz frižidera samo prilikom pripreme jela. Od momenta dostave, garantujemo rok trajanja od 7 dana.

Reciklaža

S obzirom na to da je mikrozeleniš delikatan, koristimo PET ambalažu kako bismo sačuvali njegovu svežinu i sprečili oštećenja prilikom transporta. Međutim, to ne znači da nam nije stalo gde će naša plastika završiti. Sačuvaj ambalažu, kako bismo je preuzeli i reciklirali prilikom sledeće isporuke.

Česta pitanja

Sakupili smo sva najčešća pitanja i odgovore na jednom mestu, kako bismo ti pomogli da pronađeš to što tražiš, brzo i lako.