Obrok salata sa keljom

Uz mikrozeleniš

20 minuta    2 porcije

Obrok salate su sjajna hrana kada god poželiš zdravlje na tanjiru. Tofu salata sa keljom, mikrozelenišem i dresingom od tahinija je upravo takav obrok. Oduševiće te njene boje i aromatičan ukus!

Superhrana za svaku priliku.

Dodaj šaku mikrozeleniša i daj svom jelu potpuno novu dimenziju. Ove biljke su super ukusne, zdrave, odlično izgledaju na tanjiru i ne traže skoro nikakvu pripremu.

Superhrana za svaku priliku.

Dodaj šaku mikrozeleniša i daj svom jelu potpuno novu dimenziju. Ove biljke su super ukusne, zdrave, odlično izgledaju na tanjiru i ne traže skoro nikakvu pripremu.

Sastojci

4 šolje Kelj
200g Tofu sir
1 kašika Soja sos
2 kašike Maslinovo ulje
1 kom. Avokado
1 šolja Iseckani kupus
30g Mikrozeleniš

Priprema

Zagrej tiganj sa dve kašike maslinovog ulja i dodaj isečeni tofu. Odmah nakon toga dodaj soja sos i prži tofu kocke dok ne porumene sa svih strana, oko 5 minuta. Odloži u posudu da se ohladi.

Pripremi kelj i kupus i dodaj sastojke u posudu sa tofu sirom.

Sipaj tahini preko po sopstevenom ukusu i promešaj sve u činiji dok dresing ne obloži kelj.

Salatu serviraj sa mikrozelenišem, avokadom i dodatnim dresingom po želji.

Poboljšaj svoju ishranu i ojačaj imunitet.