Sendvič sa leblebijama
Uz mikrozeleniš
10 minuta 2 porcije
Kada su sendviči u pitanju, mogućnosti su beskonačne! Za ovaj veganski, brzi i zdravi sendvič potrebno ti je samo 10 minuta!
Superhrana za svaku priliku.
Dodaj šaku mikrozeleniša i daj svom jelu potpuno novu dimenziju. Ove biljke su super ukusne, zdrave, odlično izgledaju na tanjiru i ne traže skoro nikakvu pripremu.
Superhrana za svaku priliku.
Dodaj šaku mikrozeleniša i daj svom jelu potpuno novu dimenziju. Ove biljke su super ukusne, zdrave, odlično izgledaju na tanjiru i ne traže skoro nikakvu pripremu.
Sastojci
1 kom. | Avokado |
1 kašika | Maslinovo ulje |
1/2 šolje | Leblebije |
2 kom. | Mladi luk |
1/4 kašičice | So |
1/2 čaše | Limun |
4 kriške | Hleb |
30g | Mikrozeleniš |
Priprema
Stavi avokado i ulje u posudu i zgnječi ga viljuškom dok ne postane glatka smesa.
Dodaj leblebije izgnječene viljuškom. Umešaj mladi luk, so, biber, i limunov sok po ukusu.
Na krišku hleba sipaj mešavinu, dodaj mikrozeleniš i preklopi drugom kriškom. Podeli sa dragom osobom ove konkretne sendviče.